Főoldal

Magyarok Húsa Kft. Adatvédelmi Szabályzat

A Magyarok Húsa Kft. honlapjának működtetése során kiemelten fontosnak tartja a személyes adatok védelmét és azok bizalmas kezelését, s ezért az alábbi hatályos jogszabályokat vette figyelembe az adatvédelmi szabályzata kialakítása során: az 1992. évi LXIII. törvényt (A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szólót), valamint az 1995. évi CXIX törvényt (A kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név,- és lakcímadatok kezeléséről szólót).

A honlapunkon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. Azonban Online Shop-unk vásárláskori igénybevételéhez, a regisztráció során személyes adataira (név, e-mail cím, lakcím, telefonszám, számlázási adatok) szükségünk van.

Személyes adat minden olyan adat, amely alapján az Online Shop-unk látogatója közvetve, vagy közvetlenül azonosítható, különösen a név, lakcím, e-mail cím és telefonszám alapján. Az ilyen úton a Magyarok Húsa Kft. tudomására jutott adatokat harmadik fél számára, a törvényben meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem adjuk ki. Amennyiben a látogató úgy határoz, hogy – a megadott adatok alapján – a Magyarok Húsa Kft.a későbbiekben ne vegye fel vele a kapcsolatot, úgy ezt azt igényt a Magyarok Húsa Kft. minden esetben tiszteletben tartja.

A Magyarok Húsa Kft. kijelenti, hogy az alábbi legfontosabb alapelveket alapján működteti nyilvántartását:
  • A nem szándékosan közölt személyes adatokat nem őrzi meg, és nem adja tovább.
  • A tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használja fel a Magyarok Húsa Kft. amire rendelkezésére bocsátották, és attól eltérő felhasználásra semmilyen körülmények között nem adja tovább azokat.
  • Regisztrációs vagy felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hoz nyilvánosságra.
  • A Magyarok Húsa Kft. az általa őrzött magántermészetű adatokat minden törvényes módszerrel védi az illetéktelenektől.
  • A Magyarok Húsa Kft. honlapja látogatóiról automatikusan keletkező információkat is kap, mint a látogató internet protokoll címe (IP-címe), domain neve (URL), a látogatás időpontja, a megtekintett oldalak adatai, a használt böngészőprogram neve. A Magyarok Húsa Kft. kizárólag honlapjával kapcsolatos statisztikai információk készítésére használja fel, és az adatokat a feldolgozás után megsemmisíti.
  • A Magyarok Húsa Kft. honlapja más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz, azonban semmilyen felelősséget nem vállal más honlapok tartalmáért és eljárásmódjáért.

 

Copyright © Magyarok Húsa Kft.   |   Minden jog fenntartva.