Főoldal

Termékek

Készítményeinkkel kapcsolatban van egy nagyon fontos alapelv, amely minden készítményünknél egyaránt érvényes: Csak és kizárólag olyan készítmény készülhet és kerülhet nálunk értékesítésre, melyet mi magunk is szívesen fogyasztunk!

Húskészítmények:
A füstölt sonka nálunk 6 hét alatt készül el. Nem használunk semmilyen gyorspácolót, sem ízfokozót, és semmilyen mesterséges anyagot, ami káros lenne az egészségre, az általunk használt két „tartósítószer” a só és a füst. A termékek ízesítéséhez pedig a hagyományoknak megfelelően sót, borsot, paprikát, csípős paprikát, rozmaringot, borsikafüvet, szerecsendiót, fehérborsot, rózsaborsot, szegfűborsot, majoránnát és kakukkfüvet használunk.

Gyümölcslé:
Az általunk forgalmazott, Alföld Aranya 100%-os gyümölcslevek csak és kizárólag válogatott gyümölcsökből készülnek, hozzáadott vizet, cukrot, tartósítószert, színezéket nem tartalmaznak. Fogyasztásakor a gyümölcsök eredeti ízét és friss zamatát érezhetik, mindig a megszokott minőségben. Felbontás után 1 hónapig hűtés nélkül is fogyasztható.

Sör:
A Magyarok Söre 4,5%-os, hagyományos főzési eljárással készül, amely ma már kuriózumnak számít és tartósítószert természetesen nem tartalmaz, Jellegzetes, markáns ízét a gyakorlott sörivók a 30 évvel ezelőtti sörökhöz hasonlítják.

Liszt:
Lisztjeink az 1919-ben alapított szigetszentmiklósi Szabó Hengermalom Kft. termékei. A közel 100 éves családi hengermalomból származó lisztek hagyományos technológiával készülnek, generációs tapasztalatok alapján, kiváló alapanyagokból, adalék és lisztjavítószer hozzáadása nélkül. A termékek kiválóan alkalmasak kenyérsütéshez, tészták, pizzák készítéséhez.

 

Copyright © Magyarok Húsa Kft.   |   Minden jog fenntartva.